tiistai 21. heinäkuuta 2009

shäääätää

On hankalaa taas on.

1. Viisumi.
Laitettiin viisumipaprut menemään, ja nyt tuli sähköposti, että hähhää ei käy, valokuvanne ovat mustavalkoisia, pitää lla värikuvia. (luki se siinä paperissa, ja nimenomaan pyysin kyllä kuvaajamieheltä värikuvat, mutta ei sitten viitsinyt sanoa että ei onnistu värilliset passikuvat..)
Ja rahaakin laitettiin liian vähän, eli toinen sellainen extraturvakirje pitää laittaa sitten vielä.
Toivottavasti ei kauaa viivästytä tämä nyt meitä.

2. lentolippu.
Bangokiin on nyt Finnairin lento. Mutta eipä ole lentoa HadYaihin sitten...
Yritettiin ostaa Thaiairlainsin lennot, koska niin oltaisi säästetty semmoinen 110e, mutta sitten tulikin lappunen, että kappas koska lentäjä on eri kuin lipun maksaja, homma pitää varmistaa erillisillä papereilla, joihin tarvitsee thaiairlainsin virkailijan leiman, ja lähin virkalija on Helsingissä ja vahvistus on tehtävä 24 tunnin sisällä.
Eli sinne meni se lippu, toivottavasti saan uuden.
Iskä sitä lippuvarausta hoitaa, joten lippujutun tarkkaa tilannetta en tiedä vielä.

3. vakuutus.
Tänään tuli vakuutuskortti. Ainut vika, että se tuli Vaasaan.
Vakuutusyöhtiön tädit oli sekoittaneet minun, ja jonkun toisen lähtijän vakuutuskortit, ja Vaasaan meni minun kortti ja tänne tuli Vaasalaisen kortti.
Sieltä sitten soittivat että viitsitkö lähettää sen sinne Vaasaan niin saat kivan mainoslahjan.
Sen lähetin tänään, toivottavasti Vaasasta saapuu minun kortti tänne pian.

Väävää.
On hankalaa tämä matkustaminen.

Onneksi kaikki muu onkin jo tehty. Tänään käytiin katsomassa lisää tuliaisia, ja nyt on kaikki suunnilleen ainakin suunniteltu:
Jokaiselle perheelle se marimekon kassi, vähän salmiakkia, marjajauhetta/kuivattuja marjoja ja kiva suomisaippua (täällä on sellainen paikallinen firma , mikä tekee kaikenmaailman luontosaippuoita käsin) sekä Suomikirja.
Niitä on ostettu nyt kaksi tavallista valokuvakirjaa ja yksi Tatun ja Patun "this is Finland"-kirja, jota muut vaihtarit on kovasti kehuneet kivana tuliaisena.
Klubilaisille sitten menee solmioita, joita saadaan ilmaiseksi Tädiltä, jonka firma tekee bisneslahjoja.
Eli sieltä tulee söpöjä lappiaiheisia Suomisolmioita sitten.

Olen muuten sikaflunssan riskiryhmää... Ihanaa.
Saan Thaikkuihin matkaan purkillisen lääkkeitä, jotka sitten napostelen jos tauti iskee, koska niitä ei vielä Thaimaasta saa.
Toivottavasti kuitenkaan ei iske.
Olisi aika kökköä viettää vaihtovuosi sairastellen.
Bangokissa on kuitenkin kuulemma jouduttu koulujakin sulkemaan Sikainfluenssan takia, joten siellä sitä riehuu ilmeisesti aika paljonkin.

2 kommenttia:

  1. AirAsian lennot on yleensä sopivan hintaisia. Juuri tällä hetkelläkin taitaa saada noin 15 eurolla lennon Bangkokista Hat Yaihin, jos päivämäärä sattuu kohdalleen.

    VastaaPoista
  2. Kiitos JariJ vinkistä! Kerettiin tosin jo varaamaan tuon toisen lento, mutta tulevaisuutta ja takaisintuloa varten pistetään korvan taakse!

    VastaaPoista