maanantai 18. toukokuuta 2009

Edistysaskelia

hei, miun lähtöhän edistyy!

Olen saanut vaikka mitä aikaiseksi:
Eli ne lääkkeet.
Tänään kävin lekurilla tökittävänä ja sorkittavana, ja nyt on reseptit vuoden lääkkeisiin (astma, allergia, ja kortisonikuuri varalle).
Enää pitää suostutella apteekki antamaan ne miulle... koska nehän ei saa säädösten mukaan antaa mukaan kuin kolmen kuukauden lääkevarastot kerralla, mutta kuulemma surkealla ruikuttamisella ja ulinalla on muutkin onnistuneet hankkimaan isommankin satsin pillereitä kerralla.
Jos ei apteekista onnistu niin sitten Kelaan.
Tänään iltapäivällä siis isku apteekkiin.

sitten sain myös kutsun (tai itse kyllä kutsuin itseni sinne, mutta kuitenkin) rotarysuomiklubini kokoukseen esittelemään itseni.
Se on sitten näillä näkymin 29.5, eli ihan kiva tapa aloittaa kesäloma.
Ainakin sieltä saa hyvää, ilmaista ruokaa jos ei muuta.
Puheesta en tiedä vielä mitään, ohjeet oli, että muutama sana minusta, perheestä, minne lähden, ja sitten kunnon kiitokset kun saan lähteä.
Huikauhea.
Jännittää vähän jo valmiiksi, mutta pakkohan näitä puheita on tottua pitämään, kun vuoden aikana puheenpito sitten edessä useampaankin otteeseen ja vierailla kielillä.

Samalla saan myös viirit Thaimaassa jaettaviksi sitten.
Rotareilla tosiaan on tapana, että vaihtarit vie isäntäklubilleen Suomesta aina viirin, joka sitten vaihdetaan isäntäklubin viiriin jossain hienossa tilaisuudessa.

Kolmanneksi olen tässä kuolaillut päiväkirjoja netistä.
Ajattelin nimittäin yrittää pitää ihan paperipäiväkirjaakin reissunpäällä, niin on sitten joku konkreettinen muistoesine vanhana mummona selailtaviksi.
Little otsusta olen kuolaillut tällaista
tai sitten tällaista

Matka lähenee huumaavaa vauhtia, enkä vieläkään ole kuullut Thaimaan päästä mitään... Jospa ne sieltä kohta tulisivat *mur*.
Nään oikeasti valvepainajaisia siitä, miten saan paikkatietoni vasta lentokentälle eikä minulla sitten ole viisumia enkä pääsekkään lähtemään.
Mutta aina ne on kuulemma kaikki muutkin kerenneet , joten enköhän minäkin.

2 kommenttia:

  1. Mutta respetiä on useammalle kuukaudelle? Käyt pikkuhiljaa hakemassa osissa koko satsin eri apteekeista ;)

    VastaaPoista
  2. Mä oon varmaan vetäny ite liikaa reumanappeja ku repeilen täällä kaikelle...

    VastaaPoista